5 Seconds Of Summer vydávají debutové album

28.06.2014 14:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Australská teenagerská kapela 5 Seconds Of Summer konečně vydává své debutové album. Fanoušci na něm najdou dvanáct písní.

Kapela, která dle svých slov navazuje na odkaz skupin Busted nebo Blink-182, se do povědomí veřejnosti dostala díky singlu "She Looks So Perfect", který počátkem tohoto roku uspěl na nejvyšších příčkách nejen australské hitparády, ale například i irské nebo novozélandské. Pánové s ním dokonce opanovali i britský singlový žebříček. V současné době čtveřice bojuje v rádiích se skladbou "Don't Stop", která se pomalu žene stejným směrem.

Debutová deska party, která se dala v Sydney dohromady již v roce 2011, přináší tucet autorských písní, milovníky deluxe verzí jistě potěší, že se mohou těšit na tři bonusové skladby. V obchodech je album k mání od 30. června, digitálně vyšlo již o tři dny dříve a okamžitě zaútočilo na první příčku českého iTunes.

Vydání prvotiny podporuje i velké světové turné, které 5 Seconds Of Summer v současné době absolvují. Do konce října je čeká po celém světě ještě osmačtyřicet zastávek, mezi těmi evropskými najdeme například vystoupení v městech jako Milán, Madrid, Barcelona nebo Düsseldorf.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY