Coldplay jako pouliční umělci ovládli ulice Sydney

20.06.2014 12:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Coldplay si konečně našli čas a natočili video k aktuálnímu hitu z jejich skvělé desky "Ghost Stories". Klip k písni “A Sky Full Of Stars“ potvrzuje, že míň je někdy víc a že nejlepší kulisou pro natáčení videí je ulice a věrní fanoušci.

Britská čtveřice má v současné době vcelku napilno díky několika speciálním koncertům, které si při příležitosti vydání nové desky pro letošní rok naplánovala. V úterý 17. června vystoupila kapela v Sydney, ale než se v podvečer dostavila na zvukovou zkoušku, stihla natočit videoklip k aktuálnímu singlu “A Sky Full Of Stars“.

Scénář byl jednoduchý - Chris Martin a jeho kumpáni přes Twitter naverbovali základnu několika stovek fanoušků (ti svá jména najdou v titulcích na konci klipu), kteří se setkali na určeném místě v centru Sydney. Samotné video se natáčelo nejen na zmiňovaném náměstíčku, ale i v přilehlých ulicích, kde se členové nejprve promenádovali jakožto pouliční hudebníci a šokovali tak nic netušící obyvatele.

Matt Whitecross, který s Coldplay natočil i videa k singlům "Paradise" a "Charlie Brown", opět odvedl výbornou práci. Spontánnost, přirozenost, neuvěřitelná pohoda a hlavně nefalšovaná radost a štěstí jsou ze snímku cítit od první sekundy, a tak bychom mohli skupině konečně odpustit, že produkci songu “A Sky Full Of Stars“ nechala na švédském DJi Aviciim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY