K(r)ávoviny: od popového kralování Madonny po přicmrndávání Britney, J.Lo a Ushera

19.05.2014 12:00 - David Věžník | foto: madonna.com

Totiž! Ať už paní Cicconeová je, nebo není královna popu, něco na letošek chystá. Jenom aby její slávu nezastínil Usher. Nebo J.Lo. Ti totiž taky něco chystají. Trošku bokem, ale pořád na očích nám je taky Britney. To a mnohem více v dnešní dávce emocí.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

(V žádném případě ne ex)královna popu Madonna utekla před Diplem na záchod, kde se vyfotila, a celý svět se tak následně dozvěděl, že Major z Major Lazer dělá na její nové desce. (musicserver)

V době největší slávy skupiny Stromboli neexistovala O2 arena a v době největší slávy O2 areny neexistovali Stromboli. Poprvé se tedy jejich životy protnou v prosinci. (musicserver)

Britney Jean Spears přidala hromadu nových termínů své lasvegaské show "Piece Of Me", takže můžete shánět letenky. (musicserver)

Picasso popu Usher spolupracuje na svém novém albu s Maxem Martinem. S kým jiným... (Popjustice)

Kraftwerk, Goldfrapp, tUnE-yArDs a nějací další muzikanti a muzikantky souhlasili se živou prezentací svého umění na slovenském festiválku nazvaném Bažant Pohoda. (musicserver)

Bylo-li vám už třicet, může vás zajímat, že reinkarnovaná Lucie odehrála jedinečný klubový koncert. (musicserver)

Bylo-li vám už třicet, pamatujete si určitě třeba i tohle (in stereo where available):

Jennifer Lopez From The Block už to nemohla déle vydržet a podělila se s hudebními médii o první info týkající se jejího chystaného alba. (musicserver)

Stejně tak nadějná synthpopová dvojice La Roux. Ta byla ale o poznání sdílnější. (musicserver)

Michael Jackson a Justin Timberlake neváhali ani sekundu a natočili video ke svému čerstvému duetu a to video je nyní už rozeseto po všech internetech. (musicserver)

Druhý jmenovaný se pak taky rozvykládal o tom, jak moc těžké/super bylo jeho dávné rozhodnutí opustit kolegy kluky z 'NSync. (MTV)

Papa Roach se v srpnu po letech vrátí do Prahy, aby zde na veřejně přístupném vystoupení odehráli nějaké svoje písničky. (musicserver)

Andělé se sice letos konali v jiném termínu než dosud, v kategorii Dan Bárta roku ale naštěstí vítězství obhájil Dan Bárta, takže je všecko OK. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: třeba protože cyklostezek není nikdy dost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY