Návrat La Roux je za rohem. Duo láká na novou tvorbu

09.05.2014 17:01 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Před pěti lety zazářili britští La Roux svým oslavovaným bezejmenným debutem, na kterém vzdávali hold osmdesátým létům. Pak se však po dvojici ve složení Elly Jackson a Ben Langmaid na dlouhou dobu slehla zem. Čas pro návrat nastal až v roce 2014 - studiová dvojka je totiž, zdá se, konečně na spadnutí.

Šušká se, že chystaná novinka by se měla jmenovat "Trouble In Paradise" a vyjde v červenci, synthpopové duo však zatím fanoušky s potvrzením těchto informací nechává trochu vydusit. Soudě ale podle aktivity na sociálních sítích z posledních dnů, něco se skutečně chystá.

La Roux
© twitter.com/larouxofficial
Na Twitteru La Roux se totiž objevila nová fotografie (vlevo) a následně umístili držitelé Grammy za nejlepší počin v kategorii elektronických a tanečních alb na Instagram krátké video s ukázkou nové písničky a komentářem: "Tak tedy začneme..." V celém nečekaně znějícím úryvku skladby je přitom ke slyšení jen jedno zpívané slovo - "Silence".

Formace už před několika týdny ohlásila také červencové zámořské turné, takže o dvojici, jejíž zpěvačka je známá svými extravagantními účesy, v blízké době určitě uslyšíme ještě dost.

Pět let stará prvotina "La Roux" se v britském albovém žebříčku probojovala až na druhý stupínek, hit "Bulletproof" to v singlovém pořadí dotáhl až na jedničku a dařilo se mu také v USA, kde zakotvil na čísle osm. Hitem se v mnoha zemích stala i skladba "In For The Kill", kterou si můžete i s videoklipem připomenout hned pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY