"Dare (La La La)" Shakiry asi bude hit. Po dvou letech vydaný klip ale trochu nudí

07.05.2014 17:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Shakira už by ze své březnové desáté studiovky potřebovala poslat do světa opravdu velký hit - vždyť pilotní "Can't Remember To Forget You" s Rihannou zaujal více než hudební složkou dráždivým videoklipem, dvojka "Empire" sice nabídka nevšední pojetí rockové balady, hitparádové vrcholky však minula (navíc se nejednalo o celosvětový singl). Nelze se tedy divit, že jako další reprezentant povedené nahrávky byla vybrána taneční sázka na jistotu "Dare (La La La)".

Vcelku průměrnou taneční vypalovačku táhne hlavně mimořádně chytlavý refrén, který nechá chladným jen málokoho. Písnička byla navíc použita i do reklamy na jogurt a patří mezi oficiální songy nadcházejícího světového šampionátu ve fotbale, takže o skvělé promo má postaráno. Zato doprovodný videoklip příliš záživnou podívanou nenabízí - sedmatřicetiletá Kolumbijka opět předvádí své křivky a tančí se tu na sto způsobů. Co však možná řadu čtenářů překvapí, je informace, že vizuál se v portugalském Lisabonu natáčel už před dvěma lety. Kvůli následnému těhotenství zpěvačky bylo však jeho vydání odloženo, a zveřejnění se proto dočkal až nyní.

Pro blížící se horké letní dny možná přijde písnička vhod, pokud byste si však podle ní chtěli utvářet představy o zpěvaččině nové desce, doporučujeme to nedělat. Eponymní kolekce totiž disponuje více melodičtějším vyzněním s přesahy do rocku, country nebo reggae a rutinním tanečním odrhovačkám se na ní Shakira téměř vyhýbá.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY