K(r)ávoviny: zvracení s Lady Gaga tentokrát od samotné zvracečky

30.03.2014 12:30 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Zajímá vás, jaké to je pozvracet Lady Gaga? Dozvíte se právě dnes! S Jennifer Lopez se pak připravíte na Vánoce, s Madonnou na děsnej biják a třeba s Davidem Hasselhoffem na nezdvořilé chování. Ještě že máme aspoň tu Ivetku. A Mobyho.

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Chris Martin
© rockonworldwide.com
Holky, vyperte kalhotky, Chris Martin je singl! (Deník)

Členové Akademie populární hudby zveřejnili nominace na slavnostní květnové předávání Cen Anděl 2014 a byl to smutný okamžik pro Argemu, Divokýho Billa a Elis. (musicserver)

Joss Stone se rozhodla, že po čase nacvičí pár písniček, které by se hodilo zahrát naživo, a že je naživo zahraje v červenci v Praze. (musicserver)

Jennifer Lopez nasadila tempo a hned po "No" nachystá vánoční desku. Cool, ne? (Popjustice)

Rihannin styl oblékání má toliko významný dopad na celou pop kulturu, že bude oceněn cenou, která nese jméno CFDA Fashion Icon Award a která barbadoské Popelce bude udělena 2. června. (Billboard)

Jeden a jedna aka Dva se vrátili ze Států, a protože nás milujou, dali nám exkluzivitu i na svůj třetí klip z "Nipomo". Juchu. (musicserver)

Nakupte popcorn a colu, režisérka a částečná popstar Madonna Louise Ciccone chystá další film. (Popjustice)

Pokud vaše srdce netouží po ničem jiném než mít na tričku robotí helmy od Daft Punk a pokud máte v kapse 40 babek, dosáhne tento váš orgán zřejmě velmi brzo stavu maximální blaženosti. (Pitchfork)

Kluky a holku z CHVRCHES předběhl na letišti David Hasselhoff. Vopruz. (Twitter)

To by jeden plakal.

paris

U Bartošů nic nového. (Šíp)

Shakira (a taky Moby) má nové video! (musicserver (a taky musicserver))

Umělkyně, která umělecky živě pozvracela Lady Gaga, si popovídala s jedním novinářem a výsledné povídání pak bylo přepsáno a vydáno na internetu. (Guardian)

Když jsme u té Lady Gaga, dodatečně všecko nejlepší k narozkám! (Wikipedia)

A taky Mariah! (Wikipedia)

Anna K. vyráží na akustické turné. To bude hezké. (musicserver)

Bára Zemanová upekla s Bek Ofis chutný popový koláč, totiž písničku o buchtě. Buchtách. Nebo tak něčem. (musicserver)

Alternativní hitmaker (např. "Red Sun No. 5") Owen Pallett muzikologicky rozebral hitovku "Teenage Dream" známé firmy Katy Perry a všem taky-hudebním-kritikům svým textem vytřel zrak. (Slate)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože poctivej Pribiňáček slaví šedesátiny. Všecko nej!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY