The Horrors vyzrazují další detaily o novince

24.03.2014 10:15 - Simona Knotková | foto: nme.com

Další stylový posun slibují se čtvrtým albem "Luminous" britští The Horrors. Novina pulty obchodů obohatí 5. května a podle slov pětice se má jednat o "nejlepší počin jejich kariéry". Jak moc jsou blízko k pravdě můžeme částečně zjišťovat už i my. Minulý měsíc byla vypuštěna první ukázka "I See You", kterou následovala před týdnem skladba "So Now You Know".

Další podrobnosti o nové desce nám skupina vyzrazuje skrze rozhovory s NME. V nich zpěvák Faris Badwan kupříkladu prozradil, že se čtvrtou řadovkou přichází i změněná identita skupiny. "O identitě The Horrors máme jasně danou představu, kterou zkrucujeme a nepatrně měníme s každou další nahrávkou. Takže každé album je o hledání nás samých. 'I See You' byl přesně ten song, na kterém jsme pocítili vývoj od naší předešlé tvorby. A všechno se odvíjelo právě od něho." Brání se však, že by k nahrávacímu procesu přistupovali jako vědečtí pracovníci: "S hudbou jsme začali jako s primární, intuitivní věcí. Nejsme skupina vědců. Teda až na Joshe, který vědec je. K muzice ale takto opravdu nepřistupujeme. Všechno je ve skutečnosti o pocitech, které společně sdílíme."

Několik detailů také členové kapely sdělili k novým písničkám. V desetipoložkovém seznamu nás tak například čeká kytarové monstrum v podobě "Jealous Sun", techno track "Chasing Shadows" nebo rychle jedoucí vlak, který nemá v úmyslu zastavit s titulem "First Day Of Spring". Kompletní tracklist má poté následující podobu: Chasing Shadows, First Day Of Spring, So Now You Know, In And Out Of Sight, Jealous Sun, Falling Star, I See You, Change Your Mind, Mine And Yours, Sleepwalk.

Nejnovější songovou ochutnávku "So Now You Know" si poslechněte ve videu pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY