Adam Mišík vydá v květnu debutové album "Parfém"

20.03.2014 18:42 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Adam Mišík se svým debutovým albem rozhodně nikam nespěchá. Jeho první videoklip k písničce "Tvoje světy" nasbíral od červencového zveřejnění na YouTube téměř devět set tisíc přehrání, zpěvák se často objevuje v médiích a s kolegy Voxelem a Johnnym Machettou odjel úspěšné koncertní turné. Jen ta deska pořád nikde. Nyní už je jasné, že se jeho debutová nahrávka na trh dostane v průběhu května a ponese název "Parfém".

A proč jeho první kolekce ponese zrovna tento titul? Mladý zpěvák to vysvětluje následovně: "Album je mixem hudebních stylů a vlivů. Nejsou na něm jen čistě popové písničky, ale zabrousili jsme i k r'n'b, dance či rocku. Mix všech těchto stylů a jejich sladění tak, aby deska fungovala jako harmonický celek, mi silně připomínal proces vzniku parfému, odtud název alba."

Mišík je znám i svou častou facebookovou komunikací s fanoušky (respektive hlavně fanynkami), ti mu ostatně minulý rok svými hlasy zařídili výhru Objevu roku v Českém slavíkovi, letos získal stejné ocenění v cenách Óčka. Úplně čerstvé je vítězství (samozřejmě ve stejné kategorii) v cenách Evropy 2.

Jeho nový singl "Já nechci víc", který napsal a produkoval Armin Effenberger z kapely Cartonnage, si můžete poslechnout na YouTube.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY