Prohrála v kartách na Letišti a na debutovém albu

09.04.2002 09:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Prohrála v kartách - Žádný čáry z nebe
© facebook interpreta
Jakkoli se Prohrála v kartách může zdát dost nevšední název pro skupinu, třeba si na něj během několika příštích let zvykneme stejně jako na Wanastowi Vjecy nebo na Žlutého psa.

Prohrála v kartách nejsou na české klubové scéně ničím novým, jejich mix punku, rocku i popu si získal poměrně dost příznivců, ale více se o nich začalo mluvit až poté, co jejich leader Filip Horáček napsal několik textů pro Annu K., včetně jejího masivního hitu "Nebe". Před nedávnem s kapelou podepsala smlouvu nahrávací společnost B&M Music a v druhé polovině dubna se tak můžeme těšit na debutovou nahrávku s názvem "Žádný čáry z nebe", kterou uvedl na českých rádiích poměrně hraný singl "Letiště" (k němuž byl také natočen videoklip). Křest desky proběhne 24. května v pražské Malostranské besedě.

Debut "Žádný čáry z nebe" obsahuje tuto čtrnáctku skladeb: Kdes byla, Tisíc a jedna noc (Prohrála v kartách), Zbyde jen dým, Starý časy, černý vlasy, Letiště, Exil, Ptáci, Ti Jean, Čáry z nebe, Z mraků, Proč ty lidi..., Kachna, Prohrála v kartách II, Divná.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY