O titulní song nového Spider-Mana se postará Alicia Keys

13.03.2014 16:29 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Každý film potřebuje soundtrack. A každý hollywoodský blockbuster by měl mít i hitový singl, který ho propaguje v rádiích. A vypadá to, že tvůrci druhého dílu snímku "The Amazing Spider-Man" to vzali opravdu vážně.

Hudební doprovod má na starosti známý skladatel Hanz Zimmer, vydatně mu ovšem pomáhala speciálně vytvořená kapela Magnificent Six, kterou pro účely filmu dali dohromady Pharrell Williams, Mike Einzinger (z kapely Incubus), Johnny Marr, Junkie XL, Andrew Kawczynski a Steve Mazzaro. Ti skládali písničky a Zimmer některé z jejich témat poté využil i v orchestrálním soundtracku. Těžko si představit, jak to bude nakonec fungovat, ale zní to každopádně zajímavě.

O závěrečnou skladbu "It’s On Again", která bude doprovázet titulky a na snímek předem upozorňovat, se postarali Pharrell s Zimmerem, když si k mikrofonu pozvali divu Aliciu Keys a rappera Kendricka Lamara. Zpěvačka je ze spolupráce prý velmi nadšená, protože "v každém z nás je aspoň kousek superhrdiny". Kromě nich se na soundtracku podílí i Neighbourhood, samotný Pharrell, Alvin Risk, LIZ a Phosphorescent.

Na "The Amazing Spider-Man 2 Original Motion Picture Soundtrack" i samotný film se můžeme těšit koncem dubna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY