Zapomeňte na Ke$hu, z léčebny se vrátila Kesha

10.03.2014 08:03 - Josef Martínek | foto: http://www.keshasparty.com/

Kesha
© guardiantv.com
I když jsme vás informovali, že Ke$ha se vrátila z léčebny, kde řešila své problémy s poruchou příjmu potravy, pravdou je, že ze zařízení Timberline Knolls Residential Treatment Center poblíž Chicaga vlastně vyšla jiná interpretka. Americká provokatérka totiž oznámila, že upouští od psaní svého jména s americkým dolarem místo s. Od nynějška ji tedy budeme vídat pouze jako Keshu.

Zpěvačka zahájila svou léčbu hned na začátku roku, pár dní poté, co fanouškům nadělila novoroční dárek v podobě posledního klipu z předloňské desky "Warrior", který natočila na vlastní náklady k písni "Dirty Love", navíc snímek sama režírovala. Mimo veřejné dění měla být podle prvních slov třicet dní, nakonec se však její pobyt v léčebně protáhl zhruba na dvojnásobnou dobu.

Zdá se, že její zdravotní problém je již však konečně vyřešen a populární rebelka může začít novou etapu své kariéry, kterou symbolizuje změna uměleckého jména. Všem Animals tedy nezbývá nic jiného, než doufat, že jejich favoritka se brzy vrhne zpět do pracovního procesu a začne chystat nový materiál. Zatím si musejí vystačit třeba s hitem "Timber", který loni zpěvačka natočila s rapperem Pitbullem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY