Rock for People láká na další hvězdy: The Naked And Famous a Chase & Status

04.03.2014 09:29 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

The Naked And Famous
© contactmusic.com
Ohlašování headlinerů letošního ročníku festivalu Rock for People nabírá na obrátkách. Po nedávno oznámeném Tomu Odellovi a před pár dny přihozených rockerech Biffy Clyro představili pořadatelé další velká jména. Jsou jimi novozélandští The Naked And Famous a britští Chase & Status.

Prvně jmenovaná pětičlenná formace z Aucklandu funguje od roku 2008, zatím stihla představit dvě studiová alba. Novější z nich, loňská nahrávka "In Rolling Waves" od nás v recenzi obdržela vysokých devět bodů z deseti. Skupina kolem zpěvačky a klávesistky Alisy Xayalith, jež ve své tvorbě míchá prvky alternativního rocku, indie popu či post-rocku, patřila podle organizátorů k těm, o něž si fanoušci psali nejčastěji.

Také další hvězdné jméno nadcházejícího ročníku jednoho z největších tuzemských festivalů si nejčerstvější zásek do své diskografie pořídilo v roce 2013. Londýnské elektronické duo Chase & Status se spolu se svou třetí řadovkou "Brand New Machine" probojovalo až na druhou pozici britského albového žebříčku. Nahrávku aktuálně propaguje nový videoklip "Blk & Blue", který jsme vám před pár dny představili.

Rock for People letos proběhne od 3. do 5. července ve Festivalparku v Hradci Králové, cena vstupenek aktuálně činí 1 390 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY