Mariah Carey - You're Mine (Eternal)

14.02.2014 15:39 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Prsa! To je zřejmě nejvýraznější rys nového klipu Mariah Carey k písničce "You're Mine (Eternal)". Své vnady měla zpěvačka vždy velmi ráda a i tentokrát divákům svá kůzlata ukáže ve všech možných úhlech. Nezabrání jí v tom ani židle nebo ruce, kterými si je snaží zakrývat. A jelikož Mariah ví, do jakých řad svým songem míří, věnovala značnou část stopáže i pánským prsním svalům. Jinak je klip samozřejmě o ničem. Žádný příběh, jen žalostné pohledy a zoufalá gesta. Zkrátka klasická Mariah.

K příležitosti svátku svatého Valentýna nemohla Mariah Carey svým fanouškům nadělit lepší dárek. Všichni zamilovaní dostali procítěnou baladu, která vzdáleně připomíná kdysi úspěšný hit "We Belong Together", jenž interpretku kdysi vrátil na vrchol. V novince potěší především příjemná elektronika v pozadí, skladbu úspěšně vyzvedává ze zpěvaččiny zajeté rutiny.

A kdy se vůbec dočkáme nového alba? Americká diva chtěla už loni do světa vyslat svou čtrnáctou studiovku, ale nakonec byla ráda, když se jí dařilo alespoň vydávat správné verze singlů. Momentálně to vypadá na 5. května, ale po sérii odkladů si jeden už nemůže být ničím jistý.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY