Poslechněte si "There Is No Other Time" Klaxons

05.02.2014 12:00 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Klaxons
© facebook.com/klaxons
Po informační stránce Klaxons nikdy nepatřili k nejpřístupnějším kapelám a i v době sociálních sítí jim nedělá problémy nechávat své příznivce v nejistotě. Na nové album se tak podle příslibů čeká už od roku 2012. Prvního vzorku z následovníka přes tři roky starého "Surfing The Void" se ale nakonec přece jenom dočkáváme letos. Byla jím vybrána skladba "There Is No Other Time", na které se produkčně podílelo houseové duo Gorgon City. Jako singl vyjde 23. března.

Podle stylového zaměření novinky se zdá, že nás na třetí řadovce skutečně čeká avizovaný odklon od kytar a více elektroniky. Na konečném výsledku celé desky se ostatně podíleli také James Murphy (LCD Soundsystem) nebo Tom Rowlands z The Chemical Brothers. Reakce na YouTube ale zatím nenapovídají, že by se dunící disko beaty setkaly i s kladným přijetím ze strany fanouškovské základny.

Podle slov Jamieho Reynoldse má nová nahrávka být "hodně o současnosti, o technologickém a osobnostním vývoji". Některé z položek nastávajícího tracklistu měli přitom v minulosti šanci už slyšet někteří z návštěvníků živých vystoupení skupiny. Jedním z předpokládaných songů je tak například "Invisible Forces", kterým vám v případě, že nejste z nejčerstvější věci příliš nadšení, může spravit chuť. Zvukově totiž velmi upomíná na kosmickou dvojku.

Dosud nepojmenované třetí album by mělo vyjít v létě letošního roku. "There Is No Other Time" si poslechněte ve videu pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY