Bruno Mars a Red Hot Chili Peppers zazářili na Super Bowlu

03.02.2014 16:34 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Bruno Mars a Red Hot Chilli Peppers
© billboard.com
Amerika má za sebou tradiční televizní událost roku, tedy Super Bowl. Finále play-off národní ligy v americkém fotbalu v roce 2014 připadlo na druhý únorový den a největší krajíc v podobě poločasového vystoupení si tentokrát ukrojil Bruno Mars. Osmadvacetiletý rodák z Havaje během zhruba třináctiminutového setu předvedl směsici svých hitů, v průběhu energického čísla se na pódiu zjevili také Red Hot Chili Peppers.

Mars zahájil celé vystoupení sólem na bicí, aby následně spustil singl "Locked Out Of Heaven" ze své předloňské desky "Unorthodox Jukebox", která byla minulý rok celosvětově nejžádanějším hudebním titulem na trhu. Velkolepá show nabídla medley několika zpěvákových skladeb a zhruba v polovině ji okořenil nečekaný příchod pálivých papriček. Rockeři vystřihli společně s Brunem svůj song "Give It Away". Celé představení zakončil interpret, jehož koncertní dovednosti mohli loni na podzim obdivovat i čeští fanoušci, svým prvním velkým hitem "Just The Way You Are".

Kromě vysoce sledovaného vystoupení Bruna Marse měli diváci Super Bowlu 2014 možnost v reklamním spotu nadace "RED" poprvé slyšet novou skladbu "Invisible" irských U2, která se objeví na chystané albové novince legendárních rockerů. Píseň navíc skupina na jeden den umístila zdarma ke stažení na iTunes.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY