Madonna rozšířila hvězdný line-up letošních Grammy

25.01.2014 11:36 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Madonna
© idolator.com
Organizátoři letošních Grammy připravili pro diváky nečekaně bohatou přehlídku hvězd. Už tak silnou sestavu hudebních celebrit rozšířila těsně před ceremoniálem také popová legenda Madonna, jejíž účast byla oficiálně potvrzena v pátek 24. ledna, tedy pouhé dva dny před šestapadesátým udílením věhlasných cen.

Pětapadesátiletá ikona pop music vystoupí na vyhlášení Grammy po osmi letech, naposledy se představila v roce 2006, když spolu s Gorillaz zazpívala svůj tehdejší hit "Hung Up". Jaký song majitelka sedmi gramofónků předvede nyní, zatím není známo.

Kromě Madge uvidí diváci v rámci velkolepé show v neděli 26. ledna ve Staples Center v Los Angeles také již dříve potvrzená vystoupení Katy Perry, Pink a Natea Ruessa, Daft Punk spolu se Stevie Wonderem, Pharrellem Williamsem a Nilem Rodgersem, Beyoncé a Jay-Zho, Imagine Dragons a Kendricka Lamara, Taylor Swift nebo Lorde. Na pódiu se objeví také zbývající členové The Beatles - Paul McCartney a Ringo Starr.

Nejvíce nominací na letošní ročník Grammy Awards obdržel rapper Jay-Z, který usiluje o devět cen. V hlavních kategoriích jsou favority sedmkrát nominovaní Kendrick Lamar a Macklemore and Ryan Lewis, nebo Taylor Swift, jež si vysloužila celkem čtyři příležitosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY