UDG vyrážejí na turné. Berou s sebou Voxela a Lola běží

29.01.2014 11:03 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

UDG
© archiv UDG
Ústecká formace UDG začíná pomalu připravovat novou desku, která naváže na dosud poslední, předloňský počin "Akrobat". Ještě před tím však kapela vyrazí na dvouměsíční koncertní turné, na němž se jako hosté představí zpěvák Voxel a skupina Lola běží.

První koncert se uskuteční 14. února v Domažlicích, poslední představení je naplánováno na 20. dubna v Krnově. Dohromady na pány čeká sedmnáct štací, zastaví se také na vyhlášení hudebních cen Žebřík, které proběhne 15. března v Plzni.

Výběr hostů tentokrát padl na populárního zpěváka Voxela, jenž právě dokončuje svou debutovou desku, a pražské uskupení Lola běží. "Rádi představujeme našim fanouškům zajímavé kapely a muzikanty. Chceme, aby každý náš koncert byl nezapomenutelným večírkem od začátku až do konce. V této sestavě se to jistě povede," doufá frontman Petr Vrzák.

V rámci dubnové vystoupení v Mostě navíc kapela podpoří benefiční projekt Aaja, čímž naváže na svou každoroční tradici v pomoci charitativním akcím. "Letos jsme se rozhodli podpořit animoterapeutický projekt Aaja působící v Mostě. Obdivujeme lidi, kteří zasvětí svůj život pomoci druhým a chceme také alespoň trochu přispět," dodávají UDG.

Jarní turné UDG bude zahrnovat následující zastávky:
14.2. Domažlice - Death Magnetic
15.2. Děčín - Škuner
21.2. Tišnov - Rockstar café
22.2. Francova Lhota - Rockový ples
7.3. Třebíč - Béčko
8.3. Rychnov nad Kněžnou
14.3. Mariánské Lázně
15.3. Plzeň - Žebřík 2013
21.3. Český Krumlov - Fabrička
22.3. Klatovy - Music club U košile
28.3. Svitavy - Tyjátr
29.3. Police nad Metují - Music Hall Zděřina
4.4. Jistebnice u Tábora - KD
5.4. Most - KD Medúza - Společenský večer pro Aaju
18.4. Pelhřimov - KD Máj
19.4. Vyškov - B29
20.4. Krnov - Kofola klub



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY