My Chemical Romance se v březnu rozloučí kompilací největších hitů

22.01.2014 19:42 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

My Chemical Romance - May Death Never Stop You
© facebook interpreta
Ať se již minulý rok z hlediska tvůrčí muzikantské plodnosti povedl, či nikoli, pro fanoušky My Chemical Romance to byl rok zlomový. Americká rocková parta velmi nečekaně oznámila konec kariéry, přičemž pro své příznivce neuspořádala ani rozlučkové turné, k němuž hudebníky nabádali jejich příznivci prostřednictvím petice. Finálního rozloučení se ale nakonec přece jen dočkají, i když v jiné formě. Čtveřice dává všem své poslední sbohem výběrovou deskou s lehce odstrašujícím názvem - "May Death Never Stop You: The Greatest Hits 2001-2013".

Členové skupiny se na jeho adresu vyjádřili: "Ten název je příhodný, jelikož ať již rozloučení s kapelou bylo sebesmutnější, na tuto kolekci pohlížíme jako na oslavu našich nejlepších písní a doufáme, že vzpomínka na ně bude vzbuzovat ve všech radost stejně tak jako v nás."

Bestofka, jejíž obsahem je celkem devatenáct položek, se na pultech hudebních obchodů objeví 24. března. Mimo největší hity mapující třináctiletou cestu newjerseyské formace bude součástí kompilace několik neblaze proslulých demonahrávek, včetně předtím nikdy nevydaného tracku "Fake Your Death". Majitelé speciální edice si pak přijdou na své díky přiloženému DVD s bonusovým materiálem. Předprodej začal na stále ještě fungujícím oficiálním webu kapely již 21. ledna.

Tracklist největších hitů MCR se skládá z těchto skladeb: Fake Your Death, Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us, Vampires Will Never Hurt You, Helena, You Know What They Do To Guys Like Us In Prison, I'm Not Okay (I Promise), The Ghost Of You, Welcome To The Black Parade, Cancer, Mama, Teenagers, Famous Last Words, Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na), SING, Planetary (Go!), The Kids From Yesterday, Skylines And Turnstiles (Demo), Knives/Sorrow (Demo), Cubicles (Demo).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY