John Mayer feat. Katy Perry - Who You Love

25.12.2013 16:36 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zažili sice i bouřlivé období, nakonec se však všechny mraky přehnaly a v současnosti jsou Katy Perry a John Mayer takřka ideální pár. Alespoň to tak vypadá podle jejich společného videoklipu k romantickému duetu "Who You Love". Ten kromě vzájemného cukrování obsahuje i záběry zachycující různé dvojice, které okusily jízdu na divokém býkovi, byť jen mechanickém. Katy a John pochopitelně mezi zobrazenými hrdličkami taktéž nechybí.

Celý klip tak stojí na relativně jednoduchém principu, kdy se za doprovodu houpavé písně střídají prostřihy na mazlící se hvězdnou dvojici a jednotlivé zpomalené zápasy s řádícím býkem. Ač se na to celkem hezky dívá, video svou cílenou líbivostí a absencí nápaditosti patří spíše do kategorie těch, které neurazí, ani nenadchnou. Zamilované páry jej ale možná přijmou za své a budou spolu se slavnými milenci oslavovat svou lásku a prozpěvovat si "You’ll love, who you love, who you love".

V show Ellen DeGeneres, kam přišli John a Katy svůj nový vizuál představit, dostali otázku, zda se nápad nepodobá pár týdnů starému klipu "Bound 2" Kanyeho Westa a jeho vyvolené Kim Kardashian. "Řekla bych, že naše verze je mnohem autentičtější, protože mé vlasy vlají správným směrem," dodala se smíchem šprýmařka Katy, která během pořadu zazpívala i svůj singl "Unconditionally". A to už bohužel taková legrace nebyla.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY