Nejposlouchanější na Bandzone.cz byl rapper Jayk3M, objevem se stali IAN

23.12.2013 11:23 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

IAN
© hudebniknihovna.cz
Hudební server Bandzone.cz zveřejnil čísla za letošní rok. Nejvíc se poslouchal, tak jako loni, novojičínský rapper Jayk3M, objevem roku se stal svěží akustický projekt z Brna IAN.

Jayk3M letos ovládl statistiky Bandzone.cz s albem "Výlety z reality". Zvítězil s celkovým počtem 180 961 poslechů, druhé punk-rockery Totální Nasazení ale předčil jen o necelou tisícovku. Třetí příčku mezi nejposlouchanějšími interprety obsadila skupina Zrní, která v posledních dvanácti měsících výrazně bodovala s loňským albem "Soundtrack ke konci světa". Na celý žebříček nejpopulárnějších interpretů se můžete podívat zde.

Projektům, které v letošním roce nejvíc vystřelily, vládnou brněnští IAN. Dvojici Ian Yvese, Jan Kaňka k letošnímu triumfu pomohlo i vítězství v Českém YouTube festu, kde zaujala se skladbou "Mom 'n' Dad". Skupina se v létě představila na Rock For People i předním maďarském festivalu Sziget a v současnosti připravuje svoje debutové album. Kompletní složení nejposlouchanějších nováčků si můžete prohlédnout tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY