Evelynne finišují desku s Borisem Carloffem a rozdávají kytary

07.12.2013 17:16 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Evelynne
© facebook interpreta
Finalisté Českého YouTube festu Evelynne finalizují pod dohledem producenta Borise Carloffa svůj nový počin. Po debutu "Anonymity" přichází s albem "Identity" a útočí na české kluby v rámci stejnojmenného tour, na kterém se budou se rozdávat i kytary!

Ve spolupráci se společností Stagg darují Evelynne v šesti dětských domovech v rámci prosincové šňůry kytary s podpisy skvělých českých muzikantů, mezi kterými nebude chybět ani Karel Gott, Ben Cristovao, Marka Rybin, Joe Karafiát, David Koller, PSH, Mandrage a další. Děti si vychutnají i zážitek z koncertního pódia a stanou se kmotry desky. "Snažíme se přiblížit svým fanouškům, ale ne všichni mají možnost se s námi setkat a my s nimi. Chceme i dětem v dětských domovech ukázat, že člověk, který si jde za svým cílem, toho dosáhne. Je důležité nepřestat věřit, tvrdě makat a nikdy to nevzdat. Třeba tak pomůžeme splnění snu nějakého mladého nadějného muzikanta," přibližuje zastávky v dětských domovech lídr kapely Eddie.

"U Evelynne se nám povedlo, že se našel směr, který jim sedí a je daleko více elektronický a s větším drivem, než zněla kapela předtím," doplňuje na konto desky Carloff, který objevuje novou tvář formace.

Identity tour po zastávkách v Praze, Plzni a Českých Budějovicích pokračuje v následujících městech:

12.12. - Olomouc, U klub
14.12. - Pardubice, Žlutý pes
18.12.- Brno, Fléda


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY