Christina Delaney - Jdu dál

02.12.2013 08:40 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Christina Delaney, která se zviditelnila hlavně díky vokální výpomoci Raegovi v hitech "Ty a já" a "Jediný co mám", nyní představuje konečně i svůj vlastní singl. Lovesong "Jdu dál" se pochopitelně houpe v rytmu nekonfliktního mainstreamu, nutno však uznat, že na domácí poměry docela zdařilého. Emoce v hlase, náboj opravdovosti, povedený návykový refrén i vkusný doprovodný vizuál totiž celý počin staví o několik tříd výše než třeba poslední podbízivé klipy Lucie Bílé či Lucie Vondráčkové.

"Čím víc milujeme, tím víc se oddáváme tomu druhému, a vlastně tak trošku u toho zapomínáme na sebe - a potom přijde ten okamžik, kdy se všechno začne rozpadat. Tímhle příběhem vám chci ukázat, že se to stává běžně a není absolutně pochyb o tom, že to bolí, ale je důležité se z našich společných chyb poučit, dopít ten pohár trpkého vína, zvednout hlavu a říct si, že život jde dál. Něco opouštíme, aby něco dalšího do našeho života zase mohlo vstoupit," říká zpěvačka.

Uvědomíme-li si, že za Christinou nestojí žádné velké vydavatelství, ale veškerá výroba hudby i klipu jde takzvaně na vlastní triko, zaslouží si tento sympatický pokus rozhodně palec nahoru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY