Christina Perri - Human

23.11.2013 16:43 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Pensylvánskou rodačku Christinu Perri čeká v příštích měsících těžký úkol - druhou deskou se musí pokusit stvrdit úspěch debutu "Lovestrong". První vykročení za dalším studiovým počinem, který by se měl na hudební trh dostat v roce 2014, obstarává singl "Human". A sedmadvacetiletá zpěvačka logicky pokračuje tam, kde minule skončila - v emotivních baladách.

I když klavírní novinka z hudebního hlediska vlastně nijak nevybočuje z řady, Christině se do písně podařilo vložit tolik potřebné něco navíc, co jiným kolegyním často chybí. V případě sympatické Američanky je to zajímavě zabarvený hlas, především ale nádech melancholie, která v tomto případě působí neuvěřitelně přirozeně. Zatímco stovky podobných cajdáků tak s člověkem ani nepohnou, při poslechu "Human" (podobně jako u zpěvaččina největšího hitu "Jar Of Hearts") možná nejednoho posluchače bodne u srdce. Na albu by však nebylo od věci pokusit se oslovit posluchače i typově odlišnými skladbami.

Na závěr dodejme, že produkci songu má na svědomí Martin Johnson, který stojí například za pilotem "Here's To Never Growing Up" z nedávno vydané nové desky Kanaďanky Avril Lavigne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY