Roger Waters chystá po více jak dvaceti letech novou studiovku

21.11.2013 08:49 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Roger Waters
© facebook.com/rogerwaters
Už je to víc jak dvacet let, co jeden z pohrobků kapely Pink Floyd Roger Waters natočil studiové album "Amused To Death" (poslechnout si ho celé můžete dole pod článkem). To se dokázalo vyšplhat na osmou příčku britské hitparády. Nyní se umělec pochlubil, že mu chystá následovníka.

"Právě jsem dodělal demo verzi," řekl Waters časopisu Rolling Stone. "Trvá pětapadesát minut a jsou tam písničky i divadlo. Nechci toho příliš prozrazovat, ale má to formu rozhlasové hry ... Je to hledání. Je to o starci a dítěti, kteří se snaží přijít na to, proč se zabíjejí děti," dodal Waters.

Turné k novému albu Waters zatím neplánuje. Sotva totiž stačil dokončit tříletou koncertní šňůru "The Wall", kterou nazval podle slavné desky Pink Floyd. Utržil za něj během téměř tří let a dvou set devatenácti koncertů na deset miliard korun. Jako by mu to ale nestačilo - nevyloučil totiž, že se stejným programem ještě znovu vyrazí na cesty. "Právě teď o tom nepřemýšlím. Ale neříkám, že nebudu. Myslím, že to ještě má obecenstvo," dodal na závěr.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY