Taylor Swift feat. Gary Lightbody - The Last Time

16.11.2013 15:55 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Mohlo by se sice zdát, že Taylor Swift už všechny hity ze své loňské úspěšné kolekce "Red" beze zbytku vyždímala, opak je však pravdou. Nejzdařilejší skladbu celé nahrávky, pulzující baladu "The Last Time" s Garym Lightbodym, totiž z rukávu tasí až nyní, déle než rok po vydání alba. Škoda jen, že poslední červený singl je určen výhradně pro britský trh.

Stejně jako v případě posledního zámořského singlu, kterým se v létě stala titulní skladba "Red", si s přípravou vizuálu Taylor příliš hlavu nelámala a sestavila ho ze záběrů ze svého turné. Magický duet s působivě ledovou atmosférou by si přitom zasloužil daleko zajímavější klip. Ani poměrně nudné záběry na sedící countrypopovou ikonu a zpěváka Snow Patrol písni na kvalitě neubraly, spojení obou vokálů tak stále funguje dokonale. Uvidíme, zda koncertní snímek pomůže singlu výše v britské hitparádě, kde aktuálně boduje na dvacátém pátém místě.

Éra čtvrté řadovky Taylor Swift se v pořadí sedmým videoklipem definitivně uzavírá - aktuálně nejpopulárnější zpěvačka v zámoří tak již jistě začíná pomalu přemýšlet o počinu číslo pět. Bude-li sympatická hvězda pokračovat v dosud nastoleném trendu, tedy album každý druhý rok, dočkat bychom se mohli už za méně než dvanáct měsíců.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY