Vítěz britského X Factoru James Arthur zazpívá v Praze

11.11.2013 17:08 - Michal Rolig | foto: facebook interpreta

James Arthur
© facebook interpreta
Poprvé v historii u nás zazpívá vítěz britské show X Factor. Talentovaný James Arthur vystoupí 2. března 2014 v Lucerna Music Baru v rámci koncertní série Excelent Jukebox. Čeští fanoušci se tak mohou těšit na jeho zatím největší hit "Impossible", kterého se celosvětově prodalo více než dva a půl milionů kusů a který se stal nejprodávanějším singlem za celou dobu vysílání talentové show.

O zpěvákových kvalitách svědčí i právě vydaná debutová deska "James Arthur", na které najdeme i spolupráci s Emeli Sandé nebo Naughty Boyem. Deska je hned po vydání druhou nejprodávanější na Britských ostrovech a nebýt Eminema, stanula by na stupínku nejvyšším. Na dvojku to v Británii dotáhnul i úvodní singl z alba "You're Nobody 'til Someobody Loves You".

Koncertem Jamesa Arthura se rozjede speciální projekt promotérské agentury Fource Entertainment a výrobce piva Gambrinus pojmenovaný "Excelent Jukebox". Pořadatelská agentura slibuje, že se můžeme těšit na sérii koncertů těch nejtalentovanějších umělců z celého světa. Vstupenky na první z deseti plánovaných koncertů zakoupíte již od 12. listopadu v síti Ticketpro a na pořízení lístku vám bude stačit necelá pětistovka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY