Children Of Bodom, Amorphis či Soilwork. Nadupaný Zimní Masters of Rock se kvapem blíží

12.11.2013 09:42 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Zimní Masters of Rock 2013
© www.ticketpro.cz
Již jen dny zbývají do hlavní metalové události letošního podzimu. V sobotu 23. listopadu vypukne na zlínském Zimním stadionu Luďka Čajky již deváté pokračování festivalu Zimní Masters of Rock.

Celodenní festival nabídne jako obvykle nadupanou sestavu toho nejlepšího, co světová metalová scéna v současnosti nabízí. Letošním ročník bude zasvěcen především kapelám, které v rámci svého žánru kladou důraz na výraznou melodiku. Headlinerem jsou finští thrash/deatheři Children Of Bodom. Doplní je jejich krajané Amorphis, američtí Kamelot a Švédové Soilwork. Symfonické metalové odnože představí ReVamp z Holandska a Američané Starkill. Na tvrdší strunu pak zahrají norští Keep Of Kalessin, finští Medeia či Poláci Decapitated.

Pozor: kvůli nabitému programu se brány zlínského stadionu otevírají již v 11.30. První kapela začne hrát o půl hodiny později. Přesný rozpis vystupujících si můžete najít na webu pořadatele, kde je rovněž možné objednat si vstupenky za velmi příznivou cenu 750 korun. Lístky jsou k dispozici i v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticket Art a Eventim.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY