Sheryl Crow věděla o dopingu Lance Armstronga

16.10.2013 18:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sheryl Crow
© facebook.com/sherylcrow
Sheryl Crow byla svědkyní toho, když její bývalý přítel Lance Armstrong dopoval. Novou knihu pod názvem "Wheelmen: Lance Armstrong, the Tour de France and the Greatest Sports Conspiracy Ever" napsali reportéři listu The Wall Street Journal Reed Albergotti a Vanessa O'Connell. Ve svém titulu tvrdí:

"Místo aby se snažil skrýt se s transfúzí před ní, byl k ní Armstrong zcela otevřený. Věřil, že Crow nebude mít touhu to, co viděla, vyprávět tisku nebo komukoli jinému, ani nebude informovat o týmovém dopingovém programu. Vysvětlil jí, že je to součást sportu a všichni cyklisté dělají totéž," cituje pasáž knihy server nme.com.

Pět let po rozchodu slavného páru kontaktoval Crow kriminální vyšetřovatel Jeff Nowitzki a ona mu vyprávěla o všem, co viděla. Na oplátku dostala slib, že bude jako svědek chráněna od trestního stíhání.

Armstrong svoji vinu mnoho let ustavičně popíral. K celé situaci se postavil čelem až na začátku letošního roku v show Oprah Winfrey. Obvinění z trestného činu unikl, ale čeká ho ještě mnoho soudních sporů hlavně se sponzory o desítky milionů dolarů.

Sheryl Crow se naopak může těšit z letošního nového alba "Feels Like Home", které propaguje pilotní singl "Easy".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY