Poslechněte si "Aura" Lady Gaga

10.10.2013 11:37 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - ARTPOP
© facebook interpreta
Do vydání studiovky "ARTPOP" Lady Gaga zbývá méně než měsíc, a tak popová hvězda konečně rozjela pořádné promo. Nejprve s velkou parádou odhalila kontroverzní obal nahrávky, pak její tracklist a nyní přidává lyric video k písničce, která není singlem, ale novou kolekci otevírá.

Je jí rozháraná elektro hitovka "Aura", která nabízí hned několik různě vydařených poloh. Auto-tunem zmršený úvod s prapodivným smíchem nepatří mezi ty lepší části, zato zklidněný a jasně čitelný refrén ano. Song, který si Gaga koupila od nezávislého dua Infected Mushroom, má zřejmě za úkol působit neotřele a zvukově odvážně, ale Monster Monster tentokrát selhává v disciplíně, v níž dosud na celé čáře vítězila - v nakažlivé hitovosti. Kompozičně nevyvážená a nepříliš zábavná písnička patří mezi ty nejhorší kousky, které americká interpretka kdy natočila. Nejvíce zaráží, že to, co se původně předpokládalo být jen tím nejhrubším demem, je ve skutečnosti téměř finální verze písně.

Zběsilé lyric video, které je spíše trailerem na film "Machete zabíjí", v němž Gaga sama hraje, je až příliš často prokládáno mnohými hláškami z akčních scén, a tudíž ani vizuální stránce nelze dát mnoho plusových bodů. Jak interpretka v nedávné době předvedla na iTunes festivalu v Londýně, určitě se můžeme 8. listopadu, tedy v den vydání novinky, těšit i na zdařilejší kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY