Ewa Farna vydá polské album koncem října, Češi se dočkají v listopadu

04.10.2013 08:16 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ewa Farna - (W)INNA?
© facebook interpreta
V poslední době se sice Ewa Farna věnovala spíše jiným aktivitám než vlastní hudební tvorbě, s tím je však nyní konec. Čtyři roky od třetí studiové desky "Virtuální" zpěvačka v listopadu představí zatím bezejmennou novinku, které bude předcházet její polská verze. Té se fanoušci dočkají již tento měsíc.

Polsky zpívaná deska nazvaná "(W)INNA?" bude na tamní hudební trh uvedena 22. října, její obal si prohlédněte vlevo. Poprvé se Farna rozhodla vydat album nejprve v polštině, a až poté v češtině, ještě posledního nosiče "EWAkuacja" se naši sousedé dočkali s ročním zpožděním oproti tuzemským příznivcům pětinásobné bronzové slavice. Dlouho připravované album ohlásil srpnový pilot "Znak", který se nesl na vlnách rádiového poprocku s lehkými prvky funky. Videoklip k úspěšnému singlu již získal na YouTube téměř tři miliony zhlédnutí.

"Nikdy jsem nebyla tak moc součástí toho, co uslyšíte. Každá nota, každé slovo na albu je můj svět. Zvu vás do něj, otevřete dveře a poznáte mě," láká k poslechu novinky porotkyně letošní SuperStar, která ke vzniku nahrávky přispěla jako spoluautorka textů i hudby. Zda budou obě alba obsahovat stejné skladby, nebo pro každou zemi přichystala jiný mix písniček, zatím neuvedla, stejně tak se čeká na zveřejnění prvního singlu určeného pro české publikum.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY