Mig 21 vyrážejí na open air turné pod střechou

03.03.2002 10:15 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mig 21 - Jiří Macháček + Pavel Hrdlička
© Jana Špačková
Mig 21 vydali své debutové album "Snadné je žít" jen před několika měsíci, ale hvězdy jsou z nich v českých podmínkách přímo obrovské. A tak se není co divit, že za pár dnů vyrážejí na vskutku velké turné, které objede dvanáct měst.

A co že fanoušky na turné čeká? Podle tiskové zprávy toto - dokonalá iluze lesní mýtinky podpořená špičkovou technologií imaginace větvoví i pařezí, s lunárními projekcemi a použitím dynamiky cvičené lesní zvěře i vůně. Tak by měla vypadat světová premiéra prvního a dost možná i posledního open air turné v krytých prostorách. Pod střechy velkokapacitních sálů a sportovních hal největších českých a moravských měst vyráží populární skupina MIG 21 na přelomu března a dubna 2002. Scéna vyrobená podle návrhů výtvarníka Františka Skály jr. společně s technikou a vybavením bude cestovat v koloně tři a půl kamionu a dvou vozů dodávkového typu. To vše společně s živým vystoupením skupiny MIG 21 čerstvě ověnčené platinovou deskou a nominované na cenu Akademie populární hudby Anděl 2001 v kategoriích objev roku, skladba roku a videoklip roku dává tušit nevšední zážitek.

Koncerty se uskuteční:

13.3. v Chomutově
14.3. v Ústí nad Labem
15.3. v Brně
19.3. v Hradci Králové
21.3. v Ostravě
26.3. v Plzni
27.3. v Liberci
28.3. v Jihlavě
3.4. v Praze
10.4. v Olomouci
11.4. ve Zlíně
12.4. v Českých Budějovicích.

Na všechny tyto koncerty budete moci na MusicServeru vyhrát po čtveřici vstupenek, takže pokud chcete jít na Mig 21 zadarmo, víte, kde si zasoutěžit.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY