Skylar Grey feat. Big Sean & Travis Barker - Back From The Dead

03.10.2013 10:39 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Aktuální album chameleoní Skylar Grey "Don't Look Down" rozhodně není špatné, ale Skylar by se propříště rozhodně měla zaměřit na velkolepé refrény, což je její nejsilnější zbraň, jak už bylo patrné z četných spoluprací například s Dr. Drem či Fort Minor, kdy zpěvačce skvěle sedly role zpívaných částí.

Management se protentokrát rozhodl vybrat jako další singl skladbu "Back From The Dead" pojednávající o muži, který se ze záhrobí vrátí ke své milé (Grey). Zpěvačka se tak vlastně vrací ke svým kořenům, kdy ji zajímala témata smrti a psychologie člověka, neboť muž chce, aby ho milovala, jenže ona si už na život bez něj zvykla a prožívá tak vnitřní rozpor. Video stylizované do noir tak zachycuje krajkovanou Skylar, kterak se prochází po muzeu a při pohledu na vystavené exponáty si uvědomuje, že jakkoli vypadají živě, živé nejsou. Bubeník Travis Barker je exponát naštěstí živý, a tak docela jednoduchý song osvěžil svým pověstným komplikovaným doprovodem, který kdysi podtrhl i uměleckou hodnotu Rihanniny "Umbrella". Ve skladbě také hostuje nezbytná rapová vložka v podání Big Seana, neboť láska k hip hopu ve Skylar stále přetrvává.

Povedené video nepostrádá atmosféru, tradiční product placement v podobě sluchátek s béčky a směle se dá označit za zatím nejlepší věc z celé desky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY