Iva Frühlingová vydává nové album "Chic á Paris"

27.09.2013 08:04 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Iva Frühlingová - Chick A Paris
© facebook interpreta
O chystaném návratu zpěvačky a modelky Ivy Frühlingové na hudební scénu jsme psali již v dubnu, na konci září její čtvrtá řadová deska konečně leží na pultech obchodů. Nahrávka "Chic á Paris" byla pokřtěna 26. září v Bontonlandu na Václavském náměstí v Praze.

První ochutnávku obstaral pilotní singl "Hey Hey Hey", který už byl opatřen i doprovodným vizuálem. "Texty na svou novou desku jsem napsala na Tenerife, v Londýně, Torontu, Denveru, Los Angeles, Paříži i ve Skotsku… a jsou z nich cítit cesty i mé rozpoložení," uvádí jedenatřicetiletá interpretka, která novinku podle svých slov věnuje všem třicátnicím.

"Chick A Paris" je v pořadí čtvrtým studiovým albem někdejší partnerky Richarda Krajča, přičemž předchozí počin "Strip Twist" se datuje do roku 2007. "Když jsem se vrátila zpět do Čech a deska byla hotová, bylo mi, jako by mě někdo strčil do pračky, vyždímal a posadil zpět na stejné místo. Ovšem to stejné místo má trochu jiné nebe, jiné barvy i odstíny. Jsem jiná, i když jsem to stále já. Jsem žena v nejlepších letech a těším se na všechno, co mi teď život přinese. Život po třicítce nekončí, ale teprve začíná," uzavírá rodačka z Litvínova.

Čtvrtá řadovka Ivy Frühlingové zahrnuje tyto skladby: Hey Hey Hey, Chic á Paris, Big Confession, Models, 1, 2, 3..., Day Of Loving, Toxic Boy, Amerika, Illusions, John's Song, Une Balade Dans Paris.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY