Il Divo chystají album "A Musical Affaire"

17.09.2013 09:02 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Il Divo - A Musical Affair
© facebook interpreta
Il Divo chystají pro své fanoušky vánoční dárek v podobě alba "A Musical Affair". To vyjde už 5. listopadu a bude sestaveno z předělávek písní slavných muzikálů z Broadwaye. Dojde na čísla z "Fantoma opery" či "West Side Story". Mezi hosty nahrávky se nacházejí taková jména jako Barbra Streisand, Michael Ball či Nicole Scherzinger.

"Trochu jsme ty písně pozměnili, a to hlavně proto, že byly napsány pro sólový zpěv a nyní je zpíváme my čtyři. Dali jsme těmto skvělým písním novou podobu a doufáme, že jsme to udělali správně," řekl jeden z členů kapely Urs Buhler.

Pod touto formací je podepsán světoznámý producent, porotce a podnikatel Simon Cowell. Ten ji založil již v roce 2004 a tentýž rok jim vyšla debutová eponymní nahrávka. Poté formace nahrála kolekci vánočních písní "The Christmas Collection" a album "Ancora".

Tracklist alba "A Musical Affair" je následující: Memory (feat. Nicole Scherzinger), Can You Feel The Love Tonight (feat. Heather Headley), Bring Him Home, Tonight, All I Ask Of You (feat. Kristen Chenoweth), Some Enchanted Evening, Who Can I Turn To?, Who Wants To Live Forever, You'll Never Walk Alone, If Ever I Would Leave You, Love Changes Everything (Michael Ball and Il Divo), The Music Of The Night (Barbra Streisand with Il Divo).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY