Britney Spears prozradila podrobnosti k novému singlu, včetně jeho obalu

13.09.2013 10:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Work Bitch
© facebook interpreta
Napětí kolem návratu Britney Spears vrcholí, prvního singlu "Work Bitch" z chystané osmé studiové desky popové princezny se totiž fanoušci dočkají již příští týden. Zpěvačka prozradila, že pilot bude zveřejněn již v pondělí 16. září a na iTunes si ho fanoušci budou moci pořídit hned následující den. Cover singlu s výmluvným názvem si prohlédněte vlevo.

Je tedy jasné, že událostí, která se stane 17. září v momentě, kdy na oficiálním webu Britney skončí časové odpočítávání, není vydání nového singlu. Zřejmě se jedná o vystoupení v pořadu Good Morning America, na tento den totiž byla ve známé americké ranní show avizována její účast. Některé zdroje spekulují, že interpretka se svým novým songem vystoupí uprostřed pouště. Tematicky by tak číslo odpovídalo náplni videoklipu, který se natáčel před několika dny právě v prostředí vyprahlých plání. K odtajnění snímku by mělo dojít koncem září.

Britney také prostřednictvím fotky, kterou umístila na sociální síť, potvrdila, že se na "Work Bitch" autorsky podílela. Poslala totiž fanouškům fotografii papíru, na němž je mezi autory uvedeno její jméno. Podle několika prohlášení popové hvězdy se novinka ponese ve vysoce tanečním tempu. Písničku vychvaluje i producent will.i.am, ten na Twitter napsal: " Britney, jsem tak nadšený z 'Work Bitch'. Slyšel jsem ho už snad milionkrát v autě. Začínám kvůli tomu dostávat pokuty za rychlou jízdu".

Osmé studiové album jedenatřicetileté popové ikony by mělo vyjít na sklonku letošního roku, přesné datum vydání zatím zpěvačka nezveřejnila. Kromě vlastního materiálu hostuje také na říjnovém albu mladší kolegyně Miley Cyrus, se kterou nazpívala píseň s názvem "SMS (Bangerz)".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY