Seriál "Glee" nabídne dvoudílnou poctu The Beatles

05.09.2013 12:27 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Glee
© last.fm
Zatímco za oceánem je hudební seriál "Glee" velkým tahounem sledovanosti a písničky z něj se stále dobře prodávají na iTunes, v Česku tolik fanoušků nemá. Přesto se nedávná informace o úmrtí jednoho z představitelů hlavní role Coryho Monteitha dostala do většiny domácích médií. Fandové napjatě čekají na třetí díl letošní série, která bude poctou jeho seriálové postavě Finnovi Hudsonovi a podle komentářů ostatních herců se bude jednat o jednoznačný emoční výplach.

Ještě před ním ale do vysílání přijde dlouho připravovaný dvoudíl, v němž seriál uctí písničky The Beatles. První díl ponese titul "Love, Love, Love", druhý pak "Tina In The Sky With Diamonds". Není to poprvé, co se v seriálu objeví díly, jejichž náplní jsou písně jediného interpreta - svých speciálních epizod se dočkaly třeba Britney Spears či Madonna.

V Americe také 24. září, tedy dva dny před premiérou nové sezóny, vyjde k tomuto dvoudílu soundtrack "Glee Sings The Beatles", jenž bude obsahovat těchto čtrnáct skladeb: Yesterday, Drive My Car, Got To Get You Into My Life, You've Got To Hide Your Love Away, Help, A Hard Day's Night, I Saw Her Standing There, All You Need Is Love, Get Back, Here Comes The Sun, Something, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Hey Jude, Let It Be.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY