Hot Chip, Benga a další zremixovali Donnu Summer

03.09.2013 14:26 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Různí - Love To Love You Donna
© facebook interpreta
Podzimní sychravé dny dost možná projasní chystaná kompilace plná remixů největších hitů loni v květnu zesnulé americké zpěvačky a skladatelky Donny Summer. Deska "Love To Love You Donna" vyjde 21. října a nabídne celkem třináct remixů ze studií takových jmen jako Benga, Hot Chip nebo díky Daft Punk letos znovu vzkříšený Giorgio Moroder.

Ten si vzal na paškál jeden z největších hitů královny disca, song "Love To Love You Baby". "I Feel Love", další z nejznámějších písní paní Summer, uslyšíme na výběru hned dvakrát - jednou v remixu, pod nímž je podepsaný Benga, podruhé pak verzi Afrojacka. Dojde samozřejmě i na "Hot Stuff" a jako překvapení na dosud nevydanou skladbu "La Dolce Vita", kterou upravil rovněž Moroder.

Kompilace "Love To Love You Donna", ježměla být původně běžným tribute albem, která se však nakonec zvrtla v desku remixů, přinese tyto skladby: Love To Love You Baby (Giorgio Moroder feat. Chris Cox Remix), Dim The Lights (Duke Dumont Remix), Ht Stuff (Frankie Knuckles & Eric Kupper as Director's Cut Signature Mix), I Feel Love (Afrojack Remix), Love Is In Control (Finger On The Trigger) (Chromeo & Oliver Remix), Sunset People (Hot Chip Dub), Working The Midnight Shift (Holy Ghost! Remix), Bad Girls (Gigamesh Remix), MacArthur Park (Laidback Luke Remix), I Feel Love (Benga Remix), On The Radio (Jacques Greene Remix), Last Dance (Masters At Work Remix Short Version), La Dolce Vita by Donna Summer & Giorgio Moroder (unreleased track).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY