Daft Punk vystoupí na předávání cen MTV a jako nový singl vybrali "Lose Yourself To Dance"

15.08.2013 15:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Daft Punk
© rollingstone.com
Kapela Daft Punk se zúčastní předávání hudebních cen MTV Video Music Awards 2013. Za zveřejnění této informace může poděkovat Stephenu Colbertovi, hlavnímu představiteli talkshow The Colbert Report. Ten se dle serveru Digital Spy duu takto revanšoval za to, že na poslední chvíli se odmítlo účastnit právě jeho pořadu.

"Věc se má takto: Před měsícem jsme si sem zabookovali Klika a Klaka. Majitelem této stanice je Viacom, která též vlastní MTV, a zdá se, že Daft Punk plánují vystoupení na MTV Video Music Awards, které by mělo být překvapením." Jízlivě pak dodal: "Nikomu to ale neříkejte, protože vtipné je, že mi to před dvěma hodinami nikdo neříkal." Mimo francouzské roboty se na předávání cen objeví i Miley Cyrus, Katy Perry a Lady Gaga.

Při výběru nového singlu z alba "Random Access Memories" kapely Daft Punk padla volba na píseň "Lose Yourself To Dance". Pilotní pecka "Get Lucky" ale této písni udělala medvědí službu. Laťku totiž nasadila tak vysoko, že ji prakticky nelze přeskočit, ale jen podlézt. Vzorec spolupráce s Pharellem Williamsem a Nilem Rodgersem byl zopakován a na britských ostrovech tento singl vyjde 23. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY