Hip Hop Kemp s Kendrickem Lamarem a Baauerem zfinalizoval program

19.08.2013 00:20 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Kemp - Baauer a Kendrick Lamar
© facebook interpreta
Hip Hop Kemp, hlavní domácí hiphopová událost, proběhne už tento víkend, 22.-24. srpna 2013. Dvanáctý ročník rozhodně nebude tuctový, jako hlavní hvězdy se ve Festivalparku v Hradci Králové představí Kendrick Lamar a Baauer. Prvním regulérním dnem bude čtvrtek, nedočkavci ale mohou dorazit už na středeční warm up.

V poslední době nejzářivějšímu rapperovi Lamarovi, který jen v USA prodal milion kusů desky "good kid, m.A.A.d city", bude patřit úplný konec festivalu v sobotu večer na Live Stage. Autor hitu "Harlem Shake" Baauer zase v čtvrtek v noci zbourá Backspin Hangar. Z amerických hiphopových interpretů se můžete těšit na Big Daddy Kanea, El-Pho, R.A. the Rugged Mana, Apollo Browna & Guilty Simpsona, Stalleyho, Murse & Fashawna nebo De La Soul. Čechy a Slováky budou reprezentovat především Kontrafakt, Ektor & DJ Wich, H16, Vladimir 518, Prago Union, Moja Reč, Vec, Boyband či PIO Squad.

Kompletní line-up můžete zhlédnout na webu festivalu, nebo si stáhněte aplikaci pro váš chytrý iOS nebo Android telefon.

Součástí Hip Hop Kempu byl vždy bohatý doprovodný program a letošním hlavním tahákem je soutěž freestyle motokrosařů. Na ni budete moci pouze koukat, účastnit se ale můžete tanečních soutěží, rapových a producentských freestyle battlů, zápasů v čokoládě nebo s rajčaty. K dispozici bude paintballové hřiště, streetball arena, U-rampa, graffiti zeď, motokáry, fotbálky, poker i možnost proletět se nad areálem a městem ve vrtulníku.

Vstupenky pořídíte za 1400 Kč, na místě vyjdou o stovku dráž. VIP tickety stojí o 1200 Kč více a nabízejí lepší kemp a sociální zařízení bez poplatků, přístup na zvláštní tribunu a především možnost se pohybovat ve VIP zóně, kde na baru potkáte nejednoho vystupujícího.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY