Ellie Goulding odtajnila poslední detaily k reedici a nabízí ukázky k poslechu

14.08.2013 12:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding - Halcyon Days
© facebook interpreta
Už 26. srpna se na pultech obchodů objeví nová deska Ellie Goulding. Reedice úspěšného alba "Halcyon" vyjde pod názvem "Halcyon Days" a její cover si můžete prohlédnout vlevo. Obal deluxe edice najdete níže.

Již nyní je možno si chystanou novinku předobjednat, jednotlivé odkazy získáte na oficiálním webu Ellie Goulding. Základní edice bude zahrnovat tyto skladby: Don't Say A Word, My Blood, Anything Could Happen, Only You, Halcyon, Figure 8, Joy, Hanging On, Explosions, I Know You Care, Atlantis, Dead In The Water, I Need Your Love (feat. Calvin Harris), Burn, Goodness Gracious, You My Everything, Hearts Without Chains, Stay Awake (feat. Madeon), Under Control, Flashlight (feat. DJ Fresh), How Long Will I Love You.

Ellie Goulding - Halcyon Days (Deluxe edice)
© facebook interpreta
Na dvoudiskové deluxe verzi se setkáte s písněmi: Don't Say A Word, My Blood, Anything Could Happen, Only You, Halcyon, Figure 8, Joy, Hanging On, Explosions, I Know You Care, Atlantis, Dead In The Water, I Need Your Love (feat. Calvin Harris), Ritual, In My City, Without Your Love, Hanging On, Burn, Goodness Gracious, You My Everything, Hearts Without Chains, Stay Awake (feat. Madeon), Under Control, Flashlight (feat. DJ Fresh), How Long Will I Love You, Tessellate a Midas Touch (feat. BURNS).

Celý rozšířený materiál druhého studiového alba britské elektropopové hvězdy propagují singly "Burn" a "Midas Touch", představena již byla i skladba "You, My Everything", která zazněla v jedné z epizod seriálu Skins. Pokud se již nahrávky nemůžete dočkat, Ellie nabízí k poslechu ukázky jednotlivých songů. Kochat se můžete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY