Poslechněte si celou desku "Ocean Avenue Acoustic" kapely Yellowcard

07.08.2013 08:00 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Yellowcard - Ocean Avenue Acoustic
© facebook interpreta
Yellowcard vydávají ve spolupráci s nakladatelstvím Hopeless Records akustickou reedici alba "Ocean Avenue". Nahrávka, jež měla zásadní dopad na popularitu amerických rockerů a ovlivnila další generaci žánrových kapel, půjde po deseti letech ve Spojených státech znovu do prodeje 13. srpna. Vy si ji ale poslechněte už teď v našem článku.

"22. července 2003 se naše životy změnily. Netušili jsme, co se z 'Ocean Avenue' stane, ale dnes je nezapomenutelnou kapitolou v historii naší skupiny," vzpomínají Yellowcard na platinový produkt, k jehož jubileu chystají i halové/klubové unplugged turné. To odstartuje po sérii festivalových vystoupení v září a jeho evropská část nemine ani Českou republiku. Koncert v pražském klubu Roxy se odehraje 7. listopadu a vstupenky na něj seženete v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal za čtyři sta korun plus poplatky.

Skupina Yellowcard, v jejímž čele stojí sympaťák Ryan Key, u nás koncertovala zatím dvakrát. Premiéru si odbyla v září 2011 v Lucerna Music Baru, vloni ji zase pořadatelé přivábili na festivalové pódium do Trutnova jen pár dní před vydáním poslední regulérní desky Yellowcard "Southern Air".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY