Podívejte se na "Gone" sester Celeste a Carmel Buckingham

01.08.2013 15:33 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Celeste a Carmel Buckingham
© facebook interpreta
Za pouhý rok se dnes osmnáctileté Celeste Buckingham povedl nevídaný vzestup. Megahit "Run Run Run" z její debutové desky "Don't Look Back" ji z pozice malé hvězdičky katapultoval mezi nejvýraznější osobnosti současného slovenského popu. Nyní představuje svůj další videoklip, tentokrát však v akci uvidíme hned dvě Buckingham.

V písni "Gone" totiž spolu se Celeste zpívá její mladší sestra Carmel, která zároveň skladbu napsala. Na světě je tak první společný duet talentovaných zpěvaček. Teprve patnáctiletá Carmel Buckingham se skládání písniček věnuje již několik let a svou stoupu zanechala i na Celestině debutové desce. Při vzniku nového singlu se prý obě dívky stihly mnohokrát pohádat. O tom a mnohém jiném se starší ze sourozeneckého dua rozpovídala při premiéře klipu v pořadu "Teleráno".

"Gone je píseň se silnou myšlenkou. Hovoří o tom, že někdy nás lidé jednoduše zklamou, a my si musíme říct dost," vysvětluje Celeste. Skladba, kterou vyprodukoval John White, vznikala ve studiu v americkém Nashville, kde dívky s rodinou žijí a studují.

Ve videoklipu režírovaném Tomášem Kasalem možná budete mít problém obě slečny od sebe rozeznat, jsou si totiž velmi podobné. Rovněž jejich hlasy může posluchač snadno zaměnit. Jak už se u jména Buckingham stalo zvykem, také nové video vypadá světově. Však už Celeste pomalu začíná pokukovat i po mezinárodní kariéře, na rozvoj svého talentu ve zbytku planety dokonce získala dotaci od miliardáře Donalda Trumpa

Není to tak dávno, co slovenská stříbrná slavice natočila duet s rapperem Majkem Spiritem. Videoklip k songu "I Was Wrong" již na YouTube nasbíral téměř dva miliony zhlédnutí a skladba momentálně boduje v českých i slovenských rádiích. Ani energické spolupráci se sestrou hitparádový potenciál nechybí, a tak se možná rodí další hit zářící hvězdy současného tuzemského mainstreamu. A kdo ví, možná právě "Gone" otevře dveře do pop music i druhé z hudebně zdatného rodinného klanu



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY