Tommy Emmanuel bude hlavní hvězdou festivalu Prázdniny v Telči

26.07.2013 11:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Prázdniny v Telči
© facebook interpreta
Již v pátek 26. července se otevřou pomyslné brány třicátého prvního ročníku oblíbeného festivalu Prázdniny v Telči. Připraveny již jsou tři festivalové scény s velmi bohatým programem, jehož stěžejní část budou tvořit koncerty stovek českých i zahraničních hudebníků.

Hlavní scéna přivítá spoustu tuzemských es typu Hradišťanu, Vladimíra Mišíka, Spirituál kvintetu, Zrní, Druhé trávy, kapely Mňága a Žďorp či Pavla Žalmana Lohonky. Taktéž vynikající písničkářky Radůza, Szidi Tobias, Bára Hrzánová či Lucie Redlová zpříjemní svými tóny pobyt návštěvníkům tohoto festivalu.

Nechybějí ani zahraniční hosté a v jejich seznamu se najde i největší hvězda celého festivalu, australský kytarista Tommy Emmanuel, který přiveze 31. července svoji novou desku "The Colonel And The Governor". Jeho kytarovou virtuozitu si můžete prohlédnout i v krátkém videu pod článkem.

Nebudou chybět ani divadelní představení, čtení pohádek pro děti či představení kapel, které jezdí do Telče hrát zdarma pro radost.

Festival se koná plných sedmnáct dní a nocí v termínu od 26. července do 11. srpna. Kompletní informace včetně programu, cen vstupenek i jejich rezervace najdou fanoušci na stránkách www.prazdninyvtelci.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY