Poslechněte si "Take Back The Night" Justina Timberlakea

13.07.2013 00:28 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake - Take Back The Night
© facebook interpreta
Justin Timberlake je nezastavitelný: teprve minulý týden představil světu "Tunnel Vison", tedy svůj třetí a poslední videoklip z nahrávky "The 20/20 Experience", respektive její první části. Tou se zpěvák letos v březnu famózním způsobem vrátil do světa vrcholné pop music. Hned za první týden se tehdy Justinovy první desky po dlouhých sedmi letech prodalo téměř milion kopií.

Nyní už novodobý král popu fanouškům servíruje první ochutnávku z chystaného druhého dílu alba, singl "Take Back The Night". Majiteli "The 20/20 Experience Part 2" můžete být od 30. září, na iTunes si však novinku můžete předobjednat již nyní.

Už dvaatřicetiletý zpěvák si s fanoušky rozhodl zahrát napínavou hru. Před pár dny totiž zveřejnil video, ve kterém na kartičkách ukazuje všechna důležitá data týkající se éry jeho nového alba - tedy 14. ledna (singl "Suit and Tie"), 11. února (druhý singl "Mirrors") a 19. března (album "The 20/20 Experience"). Na posledním obrázku je uveden název nového singlu "Take Back The Night", ovšem datum vydání je rozmazáno. Tajenka se rozluštila až s příchodem songu, zmiňované video je totiž začátkem jeho YouTube audio verze. "Dnes" (v době uvolnění se jednalo o datum 12. července), to je to tajemství, které JT před fanoušky zakrýval.

Samotná skladba je téměř šest a půl minuty dlouhá, ostatně na delší stopáže jsme u Justina Timberlakea již zvyklí. Bývalý člen chlapecké skupiny 'NSync nás tentokrát zavádí do klubu, "Take Back The Night" je totiž o dost tanečnější kousek, než byla jakákoliv píseň z březnové nahrávky. Slyšet je i lehká inspirace samotným Michaelem Jacksonem, za jehož nástupce na trůnu pop music je umělec mnohými považován. Invaze Justina Timberlakea v roce 2013 do uší posluchačů je natolik silná, až se zdá, že o úspěchu singlu (a vlastně i celé desky) je již rozhodnuto.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY