Amelle z Sugababes chystá sólovku, první singl uslyšíme už tento měsíc

12.06.2013 18:30 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Amelle Berrabah
© whosdatedwho.com
Ve členkách Sugababes aby se jeden vyznal - historií tria už prošlo celkem šest zpěvaček, původní tři mají nyní novou kapelu Mutya Keisha Siobhan a jedna z těch novějších Amelle Berrabah se v posledním roce věnovala nahrávání vlastního materiálu. Jak nyní oznámila, už tento měsíc uslyšíme první ochutnávku.

"V plánu bylo, že svou první desku vydám už dříve, ale neměla jsem pocit, že je hotová. Jsem hodně vybíravá a nechci zažít pocit, že je to celé hotové jen napůl, protože to chci udělat pořádně," prozradila Amelle v jednom z nejnovějších rozhovorů.

Zároveň se rozhovořila i na téma spolupracovníků: "Rok jsem teď strávila v LA, kde jsem pracovala s úžasným The Game. Něco jsem dala dohromady i s některými novými producenty. Momentálně na písničkách dělám i s Dr. Lukem a dalšími velkými jmény." Na závěr dodala, že album jako takové by mělo vyjít v létě tohoto roku.

A jak to momentálně vypadá s věčně se měnící domovskou skupinou? Podle Amelle se děvčata v současnosti hodně zabývají správným naplánováním další etapy jejich kariéry. Na konci roku se chtějí odebrat do studia, aby v roce 2014 mohly vydat osmou studiovou desku. Vzhledem k naprostému neúspěchu posledního počinu "Sweet 7" to jistě bude muset být plánování skutečně poctivé a promyšlené.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY