Rebekka Karijord, Simon Stålhamre a James Harries zahrají v úterý v Roxy

20.05.2013 17:51 - Adam Hencze | foto: facebook interpreta

REBEKKA KARIJORD
© facebook interpreta
Na Prahu se chystá ryze severská noc, podpořená ovšem populárním písničkářem z Manchesteru, který snad tráví víc času v Česku, než na rodných britských ostrovech. Těšit se můžete do klubu Roxy v úterý 21. května, akce odstartuje v půl osmé večer.

Ze Švédska do našeho hlavního města zavítá Rebekka Karijord, norská rodačka, jejíž hudba u nás již zazněla v rámci festivalu Letní Letná před dvěma lety, kde doprovázela performance švédského Cirkusu Cirkör. Ze Skandinávie s ní dorazí kromě tří členů doprovodné kapely ještě Simon Stålhamre a jako doplněk line-upu vystoupí osobitý James Harries, který je v pražských ulicích jako doma. Exhibice zlatých hlasů jakbysmet.

Rebekka má za sebou bohatou zkušenost s filmovou hudbou, nenechte se ale zmást - její nejnovější deska "We Become Ourselves" byla kritiky přijata velmi kladně a právě z té rozhodně zazní velká část repertoáru. Zvuky přírody s křehkými hlasy slibují osobitý večer nejen o pomíjivosti života.

Pokud jste naladěni na křehkou poetiku, nemůžete se nabažit Harriesových oktávových přechodů a už dlouho jste si neposlechli elektrickou harfu naživo, vstupenek za 280 Kč s poplatky v síti Ticketstream je ještě dost.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY