Hollaru zanotují klenoty české alternativní scény, publicisti vysvětlí, jak si brát hudbu do huby

22.05.2013 19:29 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

Oživme Hollar
© facebook.com/ozivmehollar
Okenní rámy budovy Hollar, patřící Univerzitě Karlově, díky pilným řemeslníkům už po výbuchu takřka neprofukují a výuka se vrací do starých šlépějí. Kvalitní práci je proto třeba ocenit - a jakým lepším způsobem, než kvalitním hudebním festivalem. Akci "Ozvučme Hollar" pořádá 30. května občanské sdružení "Oživme Hollar" a podpoří ji zajímavé persony tuzemské nezávislé hudební scény - Václav Havelka III (Please The Trees), Prodavač a Bonus s triem Martina Tvrdého.

Ryze hudební siestu ve stínu univerzitního atria opepří vášnivá diskuse předních českých hudebních publicistů. Ideální způsob, jak si brát hudbu do huby, se pokusí ozřejmit Pavel Turek (Respekt), Jana "Apačka" Kačurová (Full Moon), Jiří Špičák (Radio Wave), Honza Vedral (MF Dnes) a Vojtěch Lindaur (Rock&Pop). Návštěvníci Hollaru se v prostoru Trafika seznámí také s aktuální nabídkou tuzemského hudebního tisku, s mužem za (dýdžejským) pultem Janem "Turbanem" Bártou z Radia Wave.

Vedle hudebního lahůdkářství si hladoví jedinci budou moct pochutnat na specialitách z gastronomické výkladní skříně týmu foodbloggerky Maškrtnici. Oční bulvy pak procvičí velkoplošná projekce originálního audiovizuálního studia Lunchmeat. Hudební dýchánek na univerzitní půdě začne už ve dvě hodiny odpoledne.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY