The Colorblinds nekončí, těší se na Mišíkovu sólovku

22.05.2013 09:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The Colorblinds
© facebook interpreta
The Colorblinds jsou kapelou, jejíž hlavní tváří je jeden ze synů legendárního Vladimíra Mišíka - Adam Mišík. I když by se mohlo zdát, že jejich ne tak dávno započatá kariéra dohasíná, není tomu tak. Jako důkaz toho, že skupina bude i přes Mišíkovu sólovou kariéru pokračovat dál, jsou nyní jejich dvě skladby "Dangerous Girl" a "Oh No" nově ke koupi na iTunes.

"Aktivity The Colorblinds jsou nyní omezeny díky mé sólové dráze. Připravuji své debutové album, na kterém rovněž spolupracuji se zkušeným hudebníkem a producentem Arminem Effengergerem. Vydávám svůj první singl, jenž bude podpořen i videoklipem. Nicméně fanoušci The Colorblinds se nemusí ničeho obávat. S klukama jsme skvělá parta a ukončit kapelu neplánujeme. Moc jim děkuji za jejich podporu," řekl sám Adam Mišík.

Tato formace si již za svoji krátkou kariéru získala fanoušky a připsala si i několik úspěchů, třeba účastí na vzpomínkovém koncertu na našeho exprezidenta Václava Havla v pražské Lucerně. Zahráli si i na festivalu United Islands a v roce 2011 vydali eponymní debutové EP.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY