WWW před křtem nadělují: představili cover, tracklist a ukázku singlu "Auto"

15.05.2013 08:56 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

WWW - Atomová včela
© biggboss.cz
Čtyři roky pracovali hiphopoví černokněžníci WWW na nové studiové desce ve své (ne)typické tichosti. Z "Atomové včely" vyslali jen stejnojmenný singl, ale s odhalením tracklistu se začíná vyjasňovat.

Seznam skladeb o šestnácti položkách totiž zahrnuje i příznivcům dobře známé kousky jako "Čtverec" nebo "Pikola", jež mimochodem zazněla ve Špačkově filmu "Pouta". Výsledný balíček "Atomové včely" ale bude těžší, než kolik samotné album váží. Trio/čtveřice k němu přibalila ještě svou vůbec první knihu textů zaznamenávající slovní podklad od "Neurobeatu" přes právě vycházející novinku po texty bonusových skladeb z kompilací. Hudební fajnšmekři si tedy mohou mnout ruce.

Informační poprask utužili WWW ještě zveřejněním coveru a útržku nové skladby "Auto". Jakým dopravním prostředkem přikvačí 29. května na křest "Atomové včely" do Roxy, zatím jasné není. Návštěvníky však čeká čarovná akce, za to lze dát ruku do ohně. Detaily přineseme již brzy v rozhovoru.

Tracklist alba bude následující: Auto, Stín, Sněhurka, Čtverec, Ne, Máj, Mé tělo roste, Opera v Sydney, Procházka, Anděl, Spící robot, Pikola, Orel, Atomová včela, Kleště, Na dostřel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY