The Doors vydávají box japonských singlů

13.05.2013 16:22 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

The Doors - Singles Box Japan Edition
© facebook interpreta
Skupina The Doors připravila pro nejskalnější fanoušky zajímavou sběratelskou lahůdku. Jde o jednorázovou limitovanou edici všech singlů, jež kapela vydala pro japonský trh, pohromadě v boxu se čtrnácti CD.

The Doors v období mezi roky 1967 a 1972 vydali v Japonsku čtrnáct vinylových 7" singlů. Ty mapovaly celou kariéru skupiny, včetně jejích pokusů o přežití i po smrti frontmana, básníka a ještěrčího krále Jima Morrisona.

V boxu tedy najdete téměř původní reprodukce původních vinylových singlů (rozdíl je ve změně loga z původního labelu Nippon Victor na logo Elektra používané pro japonský trh (logo s kytarou)). Kapela navíc uvádí, že osmnáct z osmadvaceti skladeb jsou v této podobě na CD vydané vůbec poprvé.

Pokud musíte tento sběratelský kousek vlastnit, vyjde vás na bez centu rovných 100 USD. Koupit půjde jen v Japonsku nebo na oficiálním webu kapely. A protože jde o limitku, nevyplatí se s nákupem příliš otálet. Kapela uvádí, že garantuje dodání boxů, které budou objednany do 24. května.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY